miércoles, 8 de noviembre de 2017

AFAVORIR L’HARMONITZACIÓ I LA SEGURETAT A LA CUINA

Publicat amb data: 2/11/17


CUINA

En aquesta ocasió anem a passejar-nos per la cuina i detectar aquells aspectes que poden pertorbar el flux de l’energia.

A la cuina podem passar llargues estones i per afavorir que aquest temps sigui el millor hem de tenir en compta algunes cosetes.

És un espai que simbolitza la PROSPERITAT i la nutrició. Cuinar amb tots els fogons funcionant afavoreix dita prosperitat. També ho afavoreix el fet de tenir la nevera i el rebost plens.

Un altre aspecte a tenir en compta és la PORTA D’ENTRADA. És important que mentre cuinem puguem veure-la bé, així “controlem” qui entra i quan, evitant que ens emportem un bon esglai i amb ell un possible accident domèstic. Si la distribució de la cuina no ens permet veure-la, podem col·locar un mirall a sobre dels fogons que ens reflecteixi la porta.

A la cuina hi ha dos elements que destaquen per sobre d’altres com són el FOC i l’AIGUA. L’element FOC està representat en els FOGONS, el FORN i el MICROONES. L’element AIGUA està representat per la PICA i el RENTAPLATS.
Primer s’aconsella que els electrodomèstics estiguin agrupats segons el seu element. Segons, evitem enfrontar els elements foc i aigua o que aquests estiguin un al costat de l’altra, però si això últim fos inevitable podem harmonitzar-los posant un objecte que representi a l’element FUSTA. Aquest pot ser representat per la fusta pròpiament dita o per una planta o un objecte de color verd.
El cicle dels 5 elements seria el següent:

Podem veure com l’element FUSTA està entre l’element AIGUA i l’element FOC. Aquest cicle ens ensenya quin element pot anar al costat de l’altre perquè l’energia flueixi en harmonia.

Per aprofundir més en el tema podeu seguir la informació dels cursos de Feng Shui que es facin a Mundo Pránico.

Una salutació i fins a la propera.