jueves, 26 de octubre de 2017

UNA LLAR SANA I EQUILIBRADA



Escrit per a: http://www.mundopranico.com/tu-hogar-sano-y-equilibrada/ i
Publicat amb data 7/9/2017


ÉS CASA TEVA UNA LLAR SANA I EQUILIBRADA?

Una llar és aquella en la que quan hi entres sens que no vols sortir-hi. Sents que és una casa acollidora, càlida, refrescant a l'hora, que et convida a fusionar-te amb ella. En aquests casos podem dir “Aquesta és la meva llar i em sento feliç en ella”.

Per contra ens podem sentir carregats/des, cansats/des, amb ganes de sortir d'ella sense saber perquè. En aquests casos potser estem davant d'una casa energèticament desequilibrada, que demana a crits que algú li doni una mà per recobrar la seva harmonia i a la vegada la nostra pròpia harmonia.

Abans d'entrar en matèria et reto a fer un petit experiment:
Passeja't lentament per casa teva fent fotografies o gravant un vídeo. Registra cada racó i no comentis res en veu alta, només grava les imatges. La raó de demanar-te que facis això és perquè quan observem la nostra pròpia casa a través de fotografies o vídeo podem captar coses que, passant cada dia pel davant, no acostumem a veure.

Una vegada hagis fet això, asseu-te tranquil/a en el teu sofà preferit i connecta les imatges al TV o PC. Observa casa teva com si fos la d'algú a qui no coneixes de res i observa quines emocions sorgeixen de tu. Sigues sincer/a amb tu mateix/a, no et reprimeixis i escriu el què et sorgeixi, si això t'ajuda a recordar més tard. Més endavant et servirà.
*   Cóm t'has sentit?
*   Totes les habitacions o espais de la casa et transmeten les mateixes emocions?
*   En quines estances t'has sentit millor i en quines pitjor?
*   Quins colors t'alteren i quins et relaxen?
*   Quins objectes voldries no tenir a la vista i quins t'agrada mirar?
*   Les fotografies que tens per la casa, al veure-les, et transmeten dolor/pena o et transmeten alegria?

El nostre instint ens dóna molta informació del què el nostre ésser necessita en cada moment. Cada persona té un grau de sensibilitat a l'energia subtil que ens envolta, objectes, ambient o persones i el nostre cos respon a aquesta energia segons com vibrem nosaltres en aquest moment.

Per exemple, no t'ha passat mai que en el metro se t'asseu algú i comences a sentir-te estranyament incòmoda? Això és perquè possiblement perceps la seva energia i aquesta vibra diferent a la teva, creant en tu aquest malestar. També a l'entrar en una sala o en casa d'uns amics o coneguts pots sentir que sense causa aparent no et sents a gust i desitges sortir el més aviat possible.

A casa nostra passa el mateix, al passejar per ella podem percebre emocions agradables o desagradables, com ja hem vist en el repte anterior. Ara ve el millor, així com difícilment podem incidir en l'altra persona amb la que ens sentim incòmodes, a casa teva SÍ que pots canviar la seva vibració amb petites accions que faran que l'energia CHI de la llar flueixi lliurement afavorint canvis positius en la teva vida.

Petits consells per augmentar les vibracions de casa teva i sentir-te millor:
*   Deixa l'entrada de casa teva lliure d'objectes. Permet que sigui un espai de pas agradable que a l'obrir la porta et convidi a entrar. Si hi ha un mirall davant la porta principal podries retirar-lo i en tot cas col·locar-lo en la pared lateral. Això farà que l'energia que entra a casa teva no sigui rebotada de nou a l'exterior pel mirall.
*   Tots aquells objectes que et donen males vibracions podries retirar-los de la teva vista. A vegades per compromís amb qui ens els ha regalat no ens adonem que ens estem perjudicant a nosaltres mateixos. Si no el vols llençar el pots regalar o senzillament guardar de moment.
*   Les fotografies o quadres que no et transmetin pau o felicitat també els podries retirar. Pensa que cada vegada que passis pel davant i vegis aquesta imatge pertorbadora estaràs emetent aquesta energia al teu entorn i aquestes males vibracions es van acumulant creant aquesta sensació desagradable a casa teva.
*   Els colors que et molesten, en el seu moment et van agradar perquè la teva energia era diferent, ara potser ja no et transmeten el mateix i podria ser el moment de repintar algunes parets. Si és així abans de pintar, si ho desitges, contracta un estudi de Feng Shui que t'orientarà en els millors colors, segons vulguis potenciar la prosperitat, la carrera professional, la salut, la creativitat… Cada espai de casa teva és diferent i necessita energia diferent.

Amb aquests petits canvis ja pots notar millores en les teves emocions dins de casa teva. Només quedaria remarcar, de moment, que una casa gens recarregada d'objectes/mobles, neta i endreçada permet que l'energia CHI circuli per ella molt millor i alhora que ens sentim millor nosaltres.

Així doncs, t'animo a fer de detectiu/va a casa teva i trobar el què et molesta per poder-ho canviar i millorar substancialment.

Una salutació i fins a la propera.